Verduurzamen bedrijventerrein Isselt in Amersfoort

Uitgedaagd door de gemeente Amersfoort hebben GerarLogo_Gemeente_Amersfoort kld Smakman (Innovem-duurzaam) en ik de handschoen opgepakt en een aanpak bedacht om het bedrijventerrein Awest/Isselt te verduurzamen. Dat is neergelegd in een projectaanpak waarin we deze doelstelling vertalen naar een energiebesparingsaanpak op dat bedrijventerrein. Daarbij werken we samen met de Bedrijvenvereniging Awest. In opdralogo-ebu-groot
cht van de gemeente Amersfoort en de Economic Board Utrecht (EBU) hebben we eerst een onderzoek gedaan onder ondernemers op Isselt naar wat er nodig is om bedrijven in beweging te krijgen. Het verslag van dat onderzoek vindt u HIER. Vanaf 1 oktober 2016 zijn we aan de slag met de tweede fase van dit project: het ondersteunen van bedrijven om aan de slag te gaan met verduurzamen van hun energiegebruik. Meer informatie op de projectsite http://duurzamebedrijven.nu/isselt/.

Inmiddels bieden we onze expertise ooklogo-2-transparant aan aan andere bedrijventerreinen met het project “Duurzame Bedrijven“. Meer informatie op http://duurzamebedrijven.nu/.