Opdrachten

Opdrachten in uitvoering:

Vledder Projecten is in opdracht van Stichting Balans verantwoordelijk voor het omzetten van de energiepilot ‘Energie in Smitsveen’ naar een aanpak gericht op sociale cohesie. HIER leest u er meer over. Tegelijkertijd wordt de energieaanpak geïntroduceerd in de wijk De Eng. Daarover leest u HIER meer.

Vledder Projecten ondersteunt vanaf 2015 als projectsecretaris het burgerinitiatief ‘Energie Actief Soest’ bij de uitvoering van zijn projecten ‘Zuinig met energie’ (2015) en vanaf 2016 ‘Energie besparen is verleidelijk’ . Dat gebeurde eerst in opdracht van de gemeente Soest, van 2017 tot 2020 in opdracht van Stichting Soest Duurzaam en vanaf 2020 in opdracht van Stichting Energie Actief Soest.

Opdrachten afgerond:

Vanaf september 2021 tot en met 31 maart 2023 was Vledder Projecten verantwoordelijk voor de uitvoering van het pilotproject ‘Energie in Smitsveen’, een project van zeven partners om bewoners van de wijk Smitsveen te helpen met het besparen van energie. HIER leest u er meer over.

In opdracht van de gemeente Soest, in samenwerking met woningcorporatie Portaal, burgerinitiatief Energie Actief Soest, provincie Utrecht en Waterschap Vallei en Eem voerde Vledder Projecten van eind 2019 tot oktober 2021 het project ‘Verduurzaming van ’t Hart – bewoners in beeld’ uit. De betrokken partijen gingen aan de slag met het verduurzamen van de wijk in samenwerking met bewoners.

In opdracht van de gemeente Bunschoten deed Vledder Projecten tussen  januari 2018 en maart 2021 de projectleiding van het project ‘Energie in Bunschoten’, samen met Tony van Echten (Mantek BV).

In opdracht van de gemeente Leusden was Vledder Projecten tussen oktober 2019 en januari 2021 betrokken bij de opbouw van de campagne ‘IkWilWatt’ in combinatie met het nieuwe Energieloket van de gemeente Leusden. Dat gebeurde in samenwerking met Henriette Former van De Groene Belevenis.

In opdracht van de gemeente Woudenberg deed Vledder Projecten tussen januari 2018 en juli 2020 de projectleiding van het project ‘Energie in Woudenberg’.

DrukwerkHet Energieloket van de gemeente Soest was tussen 2016 en 2020  gedelegeerd aan  Energie Actief Soest. Vledder Projecten deed in die periode het beheer van het Energieloket.

Opmaak 1Vledder Projecten ondersteunde tussen 2015 en 2020 het Bedrijven Platform Duurzaamheid Soest met de uitvoering van zijn activiteiten en bouwde en beheerde de website.

In opdracht van o33Energie deed Vledder Projecten van 2016 t/m 2018 de projectleiding van ‘Nul op de meter’ projecten in de Eemland gemeenten Bunschoten, Soest en Woudenberg.

BAES_RGB transparant kleinDe Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest ontstond als initiatief van het Bedrijven Platform Duurzaamheid. Vledder Projecten was de initiatiefnemer en founder van de Bedrijvenalliantie, onder andere samen met Bouwadvies Den Kaat, dat nu het secretariaat voert . Ook werd de website van de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest gebouwd, samen met Willem Borger (KA3.IT).

In opdracht vLogo_Gemeente_Amersfoort klan de gemeente Amersfoorlogo-ebu-groott en de EBU is, samen met Gerard Smakman (Innovem-duurzaam) en bedrijvenvereniging Awest, gewerkt aan verduurzaming van bedrijventerrein Awest/Isselt in Amersfoort.

Drukwerk

In opdracht van Stichting Soest Duurzaam werden, samen met Willem Borger van KA3.IT, websites gebouwd voor de Stichting Soest Duurzaam, Energieloket Soest en Bedrijven Platform Duurzaamheid .

In opdracht van Natulogo NMUur en Milieu Utrecht (NMU) deed Vledder Projecten een inventarisatie van maatschappelijke duurzaamheidsinitiatieven in Soest t.b.v. het Duurzaamheidsplan 2016-2010 van de gemeente Soest.

kop ReconnactIn opdracht van ReconnAct was Vledder Projecten actief als Adviseur fondsenwerving bij ReconnAct.

logo gemeente soestIn 2013 schreef Vledder Projecten in opdracht van de gemeente Soest  een advies  hoe burgerinitiatieven in Soest het nieuwe ‘Duurzaamheidsplan 2016-2020’ zouden kunnen versterken.

Vledder Projectelogo 033Energien ondersteunde Bouwbedrijf A. Huurdeman BV als adviseur namens 033Energie bij het project ‘Duurzame basisscholen in Amersfoo