Opdrachten

Opdrachten in uitvoering:

In opdracht van o33Energie 
doet Vledder Projecten de projectleiding van  ‘Nul op de meter’ projecten in de Eemland gemeenten Bunschoten, Soest en Woudenberg.

 

logo Energie Actief SoestVledder Projecten ondersteunt vanaf 2015 als projectsecretaris het burgerinitiatief ‘Energie Actief Soest’ bij de uitvoering van zijn projecten ‘Zuinig met energie’ (2015) en ‘Energie besparen is verleidelijk  (2016 en 2017). Dat gebeurde eerst in opdracht van de gemeente Soest en sinds 2017 van Stichting Soest Duurzaam.

 

Het Energieloket Soest is door de gemeente Soest gedDrukwerkelegeerd aan Stichting Soest Duurzaam. Vledder Projecten doet namens Energie Actief Soest het beheer van het Energieloket.

 

Opmaak 1Vledder Projecten ondersteunt het Bedrijven Platform Duurzaamheid Soest met de uitvoering van zijn activiteiten en bouwde en beheert de website.

 

BAES_RGB transparant kleinDe Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest ontstond als initiatief van het Bedrijven Platform Duurzaamheid. Vledder Projecten was de initiatiefnemer en founder van de Bedrijvenalliantie, onder andere samen met Bouwadvies Den Kaat, dat nu het secretariaat voert . Ook werd de website van de Bedrijvenalliantie Energiezuinig Soest gebouwd, samen met Willem Borger (KA3.IT).

 

Opdrachten afgerond:

In opdracht vLogo_Gemeente_Amersfoort klan de gemeente Amersfoorlogo-ebu-groott en de EBU is, samen met Gerard Smakman (Innovem-duurzaam) en bedrijvenvereniging Awest, gewerkt aan verduurzaming van bedrijventerrein Awest/Isselt in Amersfoort.

 

DrukwerkIn opdracht van Stichting Soest Duurzaam werden, samen met Willem Borger van KA3.IT, websites gebouwd voor de Stichting Soest Duurzaam (www.soestduurzaam.nl), Energieloket Soest (www.energieloket-soest.nl) en Bedrijven Platform Duurzaamheid (www.duurzamebedrijvensoest.nl).

 

In opdracht van Natulogo NMUur en Milieu Utrecht (NMU) deed Vledder Projecten een inventarisatie van maatschappelijke duurzaamheidsinitiatieven in Soest t.b.v. het Duurzaamheidsplan 2016-2010 van de gemeente Soest.

 

kop ReconnactIn opdracht van ReconnAct was Vledder Projecten actief als Adviseur fondsenwerving bij ReconnAct.

 

logo gemeente soestIn 2013 schreef Vledder Projecten in opdracht van de gemeente Soest  een advies  hoe burgerinitiatieven in Soest het nieuwe ‘Duurzaamheidsplan 2016-2020’ zouden kunnen versterken.

 

Vledder Projectelogo 033Energien ondersteunde Bouwbedrijf A. Huurdeman BV als adviseur namens 033Energie bij het project ‘Duurzame basisscholen in Amersfoort’.